skyddatboende

Skyddat boende

Vilja Omsorg erbjuder skyddat boende i form av stödlägenheter och familjehem, med spetskompetens  inom hedersproblematik, våld i nära relationer och kriminellt relaterad hotbild. Vi erbjuder boende för kvinnor, män och barn i alla konstellationer. 

Hur vi arbetar

På uppdrag från socialtjänsten placeras klienter som har ett skyddsbehov i våra lägenheter och familjehem. Vi finns tillgängliga dygnet runt och en placering kan ske snabbt, ofta samma dag eller dagen därpå. Vi tar emot akutplaceringar och kan bistå med hämtningar och säker transport. 

 

Vi erbjuder möblerade lägenheter i alla storlekar och kan även erbjuda boenden där man får ha med sig husdjur. Skalskydd, stödet och placeringsformen anpassas individuellt i samråd utifrån information från socialtjänsten. Vi jobbar kontinuerligt med skyddsbedömningar samt tränar våra boende att skydda sig själva både fysiskt och psykiskt.

covering-a-house_2

Hur vi arbetar

På uppdrag från socialtjänsten placeras klienter som har ett skyddsbehov i våra lägenheter och familjehem. Vi finns tillgängliga dygnet runt och en placering kan ske snabbt, ofta samma dag eller dagen därpå. Vi tar emot akutplaceringar och kan bistå med hämtningar och säker transport. Vi erbjuder möblerade lägenheter i alla storlekar och kan även erbjuda boenden där man får ha med sig husdjur. Skalskydd, stödet och placeringsformen anpassas individuellt i samråd utifrån information från socialtjänsten. Vi jobbar kontinuerligt med skyddsbedömningar samt tränar våra boende att skydda sig själva både 

fysiskt och psykiskt.

Vi finns där, när det behövs

Den placerade kan dygnet runt via vår jour komma i kontakt med personal. Vid akuta situationer kan personal snabbt vara på plats hos den placerade.

Läs om boende med stöd
→ 

Läs mer om öppenvård

Läs om våra stödboenden
→ 

Läs om våra familjehem
→ 

Kontakta oss


Här finns vi

Himmelstalundsvägen 43
602 16 Norrköping

Här når du oss

vårdföretagarna_IVO_logga

Kontakta oss


Här finns vi

Himmelstalundsvägen 43
602 16 Norrköping

Här når du oss

vårdföretagarna_IVO_logga

Kontakta oss


Här finns vi

Himmelstalundsvägen 43
602 16 Norrköping

Här når du oss